Última entrevista en Radio Ibi correspondiente al 10 de ABRIL del año 2015

Pincha AQUÍ para escucharla íntegra

martes, 9 de octubre de 2012

La merda s'ens menja... (9 d'octubre)


Videclip del tema "La merda s'ens menja"
Els amics de les Arts

Quan vaig sentir aquest tema i, per damunt de tot, el titul de la cançò, "La merda s'ens menja" que s'els va acudir al grup catalá, Els amics de les Arts, el primer que vaig pensar es que eren valencians. Es el sentiment que ultimanent en vé al cap quan veig el panorama de la nostra benvolguda Comunitat Valenciana.

Amb el panorama que tenim, no hi ha massa que celebrar aquest 9 d'octubre. Tendríem que fer net i escomençar de nou. Com diuen els valencians del grup Al Tall, "Vergonya cavallers, vergonya". Ja té feina senyor Fabra, ja té feina.


Vergonya, cavallers vergonya
Al Tall

1 comentario:

  1. Molt bona aquesta. La merda s,ens menja , però per tots els costats!!!!
    Jordi

    ResponderEliminar

Los comentarios pueden hacerse de forma anónima, con alias, con nombre y apellidos o mediante las posibilidades de identificación que ofrece blogger. En cualquier caso, especialmente cuando sean anónimos, se pide respeto. Suprimiré cualquier comentario insultante, vejatorio, ofensivo o que contenga alusiones o atribución de hechos delictivos, si no lleva el adjetivo de presunto. La interactividad, la sana crítica y el intercambio de opiniones que permite la red, no debe estar exento del respeto que se exige en cualquier ámbito. Gracias por vuestra colaboración